The First man on Jupiter
Exaggerating is an art!

The First Man On Jupiter–The Song

November 26th 2008 in my amateur songs


So my first attempt to send a novel failed…
Hiks,…Kesedihan yang,…begitulah.
Anw, sebelum puasa, gw dapet gitar. gw coba kutak-katik sendiri itu gitar (mobil kaleeee). Akhirnya, lumayan juga bisa ngejreng2 sana-sini. Emang sih belum sekelas pengamen, tapi bangga aja.
Prinsip belajar gw adalah: “Daripada gw coba ngikutin kunci gitar lagu2 dari penyanyi ato band2 terkenal, mendingan gw coba nyiptain lagu sendiri dari kunci2 yang letaknya g jauh2. Sian juga kan kalo tiba2 jari2 gw jadi lentik kesana kemari?

I ended up dengan beberapa lagu yang gw ciptain sendiri (G usa berdiri n tepok tangan gt d…). Here is one of my favorites. Judulnya kayak blog ini: The First Man On Jupiter

The First Man On Jupiter

Intro A C G D 2x

A
Everytime I went out
G
Nothing happened to me
D
Till I saw the glow
A
In you In you

Everytime I went out
I got blinded
Till I saw the glow
In you In you

C G D A

Reff:
A
With you I get
G
So illogical
D
To you my love
A
Is getting deeper and deeper

For you I’ll do all the impossibles
For you I’ll be The First Man On Jupiter

Every little thing you say
Every little thing you do
They all so make sense to me
It’s true It’s true

But I still have one doubt on you
It’s the sincerity issue
To me are you being
So true So true

C G D A

Reff

When the lights are low
And I don’t know where to go
Will you light the light for me
On my way home

When the lights are low
And I really really really don’t know where to go
Will you light the light for me
On my way home


4 comments to...
“The First Man On Jupiter–The Song”
Avatar
Mariskova

Revision: you are not the first man on Jupiter. There are these little green men…


Avatar
feoni

wew..nice lyric sir,like it..but why jupiter?…


Avatar
Je

simply because jupiter is the biggest planet :)Thnx for visiting, feoni :)


Avatar
feoni

hoho..in this case size does matter y..ur welcome sir…:)




required



required - won't be displayed


Your Comment:

*

sory ya lupa ngelanjutin..senin, selasa, rabu,..kamis.gw uda lupa ngapain aj hari kamis. kl g salah gw cuma renang sore2, ngobrol seperlunya sama bule di kolam renang. oia,…ada bule yang nanya kerjaan gw apa. Begitu gw jawab, dia nanya: How did you get that job?Short answwer: Mmmm… I applied for it?Hahahahhahaha.Bis itu gw tidur. Pinginnya sih […]

Previous Entry

NN Dear Mark, Apa kabar? Maaf sudah lama tidak memberi kabar. Bagaimana bahasa Indonesiamu? Sudah baikkah? Kalau belum, semoga surat ini bisa menjadi latihan buat kamu belajar Bahasa, walaupun sebenarnya aneh untukku menulis dengan bahasa Indonesia yang baik dan benar. Hehehe. Oia, Mark, bagaimana kabar Jane? Kapan nih […]

Next Entry